ΚΟΥΡΑΚΛΗΣ- ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΛΥΜΑΤΩΝ Ε.Ε.

Η εταιρεία μας Κουράκλης – Μεταφορική Λυμάτων Ε.Ε. πραγματοποιεί εκκενώσεις βόθρων σε συνδυασμό με την μεταφορά λυμάτων, μια διαδικασία που, όσο και αν ακούγεται απλή, είναι περίπλοκη και σημαντική, η οποία για να έχει σωστά αποτελέσματα πρέπει να γίνεται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και κυρίως με ειδικά και πιστοποιημένα μηχανήματα.

Κάθε βόθρος, ανάλογα με την κατασκευή του, πρέπει να εκκενώνεται με τον ανάλογο τρόπο, έτσι ώστε τα αποτελέσματα να είναι σωστά, για να έχουμε ένα καθαρό περιβάλλον και κυρίως για την προσωπική υγιεινή κάθε οικίας.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με την προσωπική μας παρουσία και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματά μας, καταφέρνει να φέρνει εις πέρας κάθε είδος εκκένωση βόθρου με τα επιθυμητά πάντα αποτελέσματα.

Η εταιρεία μας στις Αφίδνες διαθέτει καινούριες και πάρα πολλά μετρά ειδικές σωλήνες, αρά έχουμε την δυνατότητα άντλησης από οποιαδήποτε απόσταση και λόγω των ειδικών αντλιών άντλησης από οποιοδήποτε βάθος.

εκκενώσεις βόθρων

Αντλήσεις Υδάτων

 

Η εταιρεία Κουράκλης – Μεταφορική Λυμάτων Ε.Ε. με το έμπειρο προσωπικό και τα σύγχρονα μηχανήματά της αναλαμβάνει αντλήσεις υδάτων από υπόγεια η κάθε είδους πλημμυρισμένου χώρου, με επαγγελματισμό και συνέπεια σε ασυναγώνιστες τιμές.

Αντλήσεις υδάτων