ΚΟΥΡΑΚΛΗΣ- ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΛΥΜΑΤΩΝ Ε.Ε.

Η εταιρεία Κουράκλης – Μεταφορική Λυμάτων Ε.Ε. με το έμπειρο προσωπικό και τα σύγχρονα μηχανήματά της αναλαμβάνει αποφράξεις με επαγγελματισμό και συνέπεια σε ασυναγώνιστες τιμές.

Το αποχετευτικό δίκτυο κάθε οικίας ή εργοστασίου, για την σωστή λειτουργία του, πρέπει να συντηρείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για την αποφυγή έκτακτων φράξεων του δικτύου σας, που θα έχει ως αποτέλεσμα την πλημμύρα από ακάθαρτα ύδατα εκτός ή και μερικές φορές εντός της οικίας σας.
Σε κάθε είδος έκτακτης ανάγκης, τα αποφρακτικά μας μηχανήματα είναι στην διάθεσή σας σχεδόν όλο το 24ωρο.

Αποφραξεις

Καθαρισμός Φρεατίων

Η εταιρεία Κουράκλης – Μεταφορική Λυμάτων Ε.Ε. με το έμπειρο προσωπικό και τα σύγχρονα μηχανήματά της αναλαμβάνει καθαρισμούς φρεατίων και δεξαμενών με επαγγελματισμό και συνέπεια σε ασυναγώνιστες τιμές.
Οι καθαρισμοί φρεατίων αποτελούν μία σημαντική εργασία που είναι απαραίτητο να πραγματοποιείται, αφού κάθε φρεάτιο για να είναι λειτουργικό και πάνω από όλα να μην είναι πηγή μικροβίων και άλλων βλαβερών ουσιών, πρέπει να καθαρίζεται στα τοιχώματα και στον πυθμένα από τα κατακάθια των λυμάτων.
Αυτό γίνεται με ειδικά πιεστικά μηχανήματα που διαθέτει η εταιρεία μας , με την άντληση καταρχάς των λυμάτων από τα βυτιοφόρα μας και μετά τον καθαρισμό, με νερό και ειδικά εργαλεία.

Καθαρισμός φρεατίων